Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Председателят на СДС Мартин Димитров

Председателят на СДС Мартин Димитров
Добавена на: 2011-06-09 15:22:47

Председателят на СДС Мартин Димитров и кандидатът за президент на синята партия Румен Христов се срещнаха със симпатизанти в Свищов.

         Десните политици посетиха Крайдунавският град, който вече три мандата защитава реномето си като крепост на сините, европейски ценности. Пред многобройните привърженици на дясната партия гостите в компанията на кмета Станислав Благов, народния представител Ваньо Шарков и председателя на СДС Свищов Емил Димитров представиха кандидатурата за Държавен глава  на Христов и основните приоритети стоящи пред синята партия на национално и местно ниво. Бивш министър в правителството на Стефан Софиянски и съветник на президента Петър Стоянов, Румен Христов защити кандидатурата си с основни моменти от своята професионална автобиография и разказа за по-интригуващи ситуации  в които е попадал и се е намесвал, като зърнената криза наследена от Жан Виденов, действията на президентството по време на НАТО-вските атаки срещу Сърбия и други. Относно ситуацията в десния политически спектър, кандидат президентът обясни, че текат постоянни преговори за единение и „Събират парчетата от дясното буквално парче по парче”. Христов декларира, че като президент би направил всичко възможно да прекрати пагубни проекти като АЕЦ Белене, прокарани от про-Московското лоби в родната политика и не би търсил разширяване на президентските правомощия, които според него са напълно достатъчни. Синият политик помоли за подкрепа свищовлии на предварителните избори, които „ще решат въпроса за президентската кандидатурата между приятели”. Относно местните избори в община Свищов, гостите предвидиха лека победа на Станислав Благов и му пожелаха единствено по-голям брой общински съветници в негова подкрепа. На път към Свищов Мартин Димитров и Румен Христов са получили лични впечатления от изключително лошото качество на пътя, който е в това състояние вече десетилетия и обещаха да съдействат за решаване на въпроса според възможностите си.
 
Димитър Спасов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания