Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Училище "Европа" връчи сертификати

Училище "Европа" връчи сертификати по схема "Аз мога"

Училище "ЕВРОПА" връчи 29 сертификата на курсисти, успешно завършили 10-месечен курс по английски език в три нива А1, А2 и В1 по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", финансирана от държавата и Европейския социален фонд.
Курсовете се проведоха в рамките на схема "Аз мога", която чрез ваучери на Агенцията по заетостта дава възможност на работещи лица да преминат обучение по ключови компетентности и професионална квалификация без да заплащат за това.
Всички обучаеми получиха сертификати за всяко едно от трите нива заедно с Европейски езиков паспорт и сертификат на Европейския център за обучение и квалификация, валидиран от ICC Europe.
Големият интерес към обучаващата организация е предизвикан не само от опита и традициите в обучението по английски език, но и от факта, че Училища "Европа" са сертифициран подготвителен център на University of Cambridge. Това е още една гаранция за качеството на обучението и дава допълнителна стойност на издаваните сертификати.
Сега предстои реализация на схема "Аз мога повече", която ще даде възможност отново на работещи да се обучават в курсовете по дигитална компетентност, езикови курсове и професионална квалификация.

В-к "Дунавско дело"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания