Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът поздрави здравните работници в общината

Поздравителен адрес от кмета на Община Свищов Станислав Благов до лекарите и медицинския персонал в "МБАЛ – Свищов" по повод 7-ми април: Световен ден на здравето и професионален празник на здравните работници в България

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Приемете най-сърдечните ми поздравления по повод 7-ми април: Световен ден на здравето и професионален празник на здравните работници в България!
Да си лекар, стоматолог, медицинска сестра, да си свързан с опазването на живота и здравето на хората, е въпрос на чест и призвание, на отдаденост и висок морал!
Вие имате най-благородната и хуманна професия! За посвещаването ви на тази свята мисия – дълбок поклон и благодарност!
За съжаление, през последните години държавата абдикира от отговорностите си към общинското здравеопазване и вие сте принудени да работите при много трудни условия.
Като кмет на Община Свищов ви уверявам, че ще продължа да настоявам пред българските държавни институции за адекватна здравна политика. Недопустимо е да позволим нашите лекари и медицински специалисти да бъдат унижавани по този начин и прогонвани от страната ни!
Надявам се, че въпреки трудностите, днес у вас има достатъчно настроение за празник, породено от спасените човешки животи, от излекуваните болки, от любовта и признанието на пациентите.
Поднасям ви и своите пожелания преди всичко за здраве, лично благополучие, щастие! Продължавайте все така всеотдайно да дарявате живот и надежда!
Честит празник!

С уважение,

СТАНИСЛАВ БЛАГОВ
Кмет на Община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания