Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът бе гост на "Дни на кариерата" в Академията

На 30 март 2011 г. в Стопанска академия "Димитър А. Ценов" се проведе четвъртото издание на националния форум за студентски стаж и кариера, който тази година е под надслов "Национални дни на кариерата 2011 - Добра Кариера, Добър Живот".
Сред гостите на форума бе и кметът на Общината Станислав Благов, който приветства участниците с думите: "Бъдещето е в младите и силата е в новото. Ние имаме шанса в нашия град да има такава изключителна образователна институция, каквато е Стопанска академия "Димитър Ценов". Всички служители в общинска администрация са възпитаници на Академията.
Обръщайки се към студентите Благов заяви: "Аз съм сигурен, че вие никога и по никакъв повод няма да подведете работодателите и ще направите така, че всеки сектор от стопанството в Република България ще бъде носител на висока добавена стойност, какъвто е смисъла на всеки един бизнес".
Четвъртото издание на "Дни на кариерата" във висшето училище официално откри заместник-ректорът доц. д-р Любен Краев, който приветства участниците и от името на ректора на СА "Димитър А. Ценов" доц. д-р Величко Адамов.
Тази година броят на участниците във форума е значително увеличен, съобщи директорът на Образователен и кариерен център при Стопанската академия доц. д-р Красимир Шишманов. Заявки от фирми са постъпвали до последно и от предварително записаните 17, в деня на провеждане броят им е достигнал 26.
Увеличен е и броят на студентите, посетили форума – от около 500 души на първото издание, сега над 1100 студенти са потърсили контакт с реалния бизнес, посещавайки щандовете, за да се информират за предлаганите от фирмите стажантски програми.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания