Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Започват традиционните приемни на кмета по селата

Стартират традиционните приемни на кмета Станислав Благов в селата на общината.
Срещите на градоначалника с жителите на 15-те кметства в общината започват на 9-ти март и според предварително уточнения график, ще продължат до 21-ви март.
По време на откритите приемни, които ще протичат като общи събрания, кметът на Общината ще бъде придружаван от финансовия директор на общинската администрация Стефан Кирчев, общински служители специалисти в различни направления и общински съветници.
Пред хората от селата Благов ще представи бюджета на Общината за 2011 година и основните приоритети в работата на администрацията за настоящата година, а жителите на кметствата ще имат възможност да зададат актуални въпроси и споделят проблеми.
Графикът започва на 9 март със събранията в Драгомирово и Българско Сливово, а на 11 март ще бъдат събранията в Горна Студена, Деляновци и Морава. На 14 март графикът продължава със събрания в Совата и Хаджидимитрово, а на 15 март е срещата с жителите на Алеково. На 16 март са събранията в Козловец, Александрово и Ореш, а на 17 март – във Вардим и Царевец. На 21 март ще се състои срещата с жителите на Овча Могила.
Началният час на всяка от срещите е обявен в Кметството на съответното село.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания