Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ръководството участва в Общото събрание на НСОРБ

Кметът на Община Свищов Станислав Благов и председателят на Общинския съвет Милен Манолов участват днес в ХХII Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България. Форумът се провежда в парк-хотел "Москва" в столицата.
Като председател на Контролния съвет на НСОРБ Станислав Благов ще представи отчет за дейността на съвета през 2010 година.
Делегатите на Общото събрание ще гласуват още отчет за дейността на Управителния съвет за изминалата година, както и Програма за дейността на Сдружението за 2011 г.
Ще бъде приет и отчет за изпълнението на бюджета на НСОРБ за изминалата и проектобюджет за настоящата година.
След края на деловата работа, кметовете на общини ще участват в дискусия с министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев. Ще бъдат представени и обсъдени насоките за промяна в организацията по усвояване на европейските фондове през следващия програмен период, както и актуални въпроси по изпълнението на общински европроекти.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания