Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Обявени са списъците с преброители и контрольори

Списъците с одобрените преброители и контрольори за община Свищов са обявени във фоайето на сградата на местната администрация, информира секретарят на Общината и председател на Общинската преброителна комисия Върбинка Конова.
От кандидатствалите за преброители и контрольори общо 526 души, са утвърдени 339, в това число: 237 за преброители, 62 за контрольори, 30 за резерви и 10 души за придружители във вилните зони.
На 27 януари 2011 година одобрените кандидати ще преминат еднодневно обучение, в което лектори ще бъдат специалисти от Териториалното статистическо бюро. Обучението за преброителите и контрольорите в кметствата ще започне от 9:00 часа в Зала 1 на Общината, а за преброителите и контрольорите в града – в същия час в ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856".
По време на обученията ще бъдат подписани договорите с одобрените кандидати и ще им бъдат връчени документите за легитимация.

Преброяването започва в 0:00 часа на 1 февруари. Първият етап ще продължи до 24 часа на 9 февруари и ще се извършва по интернет чрез информационна система "Преброяване 2011".
Вторият етап ще бъде от 8 часа на 10 февруари до 20 часа на 28 февруари, като преброяването ще се извършва чрез посещение на домакинствата, сградите и жилищата.
По време на преброителната кампания ще работи Подпомагащ център с национален телефон за информация и консултации: 0700 16 310.
Повече информация може да бъде намерена на официалната интернет-страница на кампанията: www.nsi.bg/census2011/index.php.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания