Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът бе гост на открит урок в ДЦДУ

Кметът на Общината Станислав Благов бе гост на открит урок в Дневния център за деца с увреждания по покана на неговия директор Теменужка Тодорова.
По време на занятието децата рецитираха стихотворения за Коледа и Нова година, разказаха приказка за Дядо Коледа и отговаряха на въпроси, свързани с предстоящите празници.
Като подарък от Центъра кметът Благов получи картина, изработена от едно от децата: осемгодишния Калоян Кирилов.
"Благодарим Ви за подкрепата!", обърна се към градоначалника директорът на социалното заведение Теменужка Тодорова.
По случай коледно-новогодишните празници кметът подари на всяко дете коледен венец, а на Дневния център – календари на Общината за 2011 година и материали за работа: моливи, бои за рисуване с ръце, часовник, четки за рисуване.
"С голяма радост идвам всеки път при вас!", обърна се Станислав Благов към децата и служителите в Центъра, пожелавайки им да продължат да се развиват. Той декларира, че и занапред социалните дейности ще са сред водещите приоритети на Община Свищов.
Гости на занятието бяха още директорът на дирекция "Социално подпомагане" Даниела Станкова, директорът на общинската служба "Социални дейности" Анелия Димитрова и общинският съветник д-р Иван Динков. Всички те получиха като подарък рисувани коледни картички, дело на осемгодишния Мартин Павлов от Центъра.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания