Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Верони Маринов отново e супершампион по карате

Верони Маринов от клуб "Алеко", гр. Свищов е победител в 24-то издание на турнира "Супершампион", организиран традиционно от Българска Национална Федерация Карате. Той дублира титлата си, след като и през 2008 г. спечели за първи път най-престижния национален турнир.

По пътя към приза за 2010 г. Маринов не записа нито една загуба, а в най-атрактивната битка срещу Любомир Нецов от Левски Спартак записа 5:1 точки в своя полза. На второ и трето място се класираха състезателите на синия клуб Любомир Нецов и Тихомир Тодоров (бел. бивш състезател на карате клуб "Алеко" - гр. Свищов).

Верони Маринов е на 21 г. Тренира карате от 6 годишна възраст. Носител е на първи дан карате стил Годжу Рю. В момента е студент по икономика в трети курс на Стопанската академия в гр. Свищов.

Маринов е многократен Национален шампион, двукратен Балкански шампион и носител на "Златен пояс" за 2010 г. от силния международен турнир в Чачак, Сърбия.

Федерацията раздаде и традиционните си отборни годишни награди. За най-успешен клуб бе обявен плевенският "Петромакс". Свищовският "Алеко" е на шесто място от 36 клуба с 10 златни, 3 сребърни и 12 бронзови медала от националните първенства и купи.

Източник: NOVSPORT.BG

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания