Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът поздрави хората с увреждания

Поздравителни адреси до органзациите на хората с увреждания на територията на общината изпрати кметът Станислав Благов по повод 3-ти декември. Датата е обявена за Международен ден на хората с увреждания от Генералната асамблея на ООН през 1992 година, като идеята на честването е да привлече вниманието към проблемите на инвалидите и да подпомогне процеса на тяхната интеграция в обществото.
"В деня на празника искам да подчертая изключително важната роля на Вашите организации за хората със специални потребности в общината. Не преставайте да бъдете активни и ангажирани! В страната ни през последните години се направи немалко, но все още има много предизвикателства, които трябва да преодолеем. Да го направим заедно! Уверявам Ви, че винаги може да разчитате на подкрепата на Община Свищов!", заявява в поздравителните адреси кметът и поднася искрени си пожелания за крепко здраве и много радост на членовете на организациите. "Нека в сърцата Ви винаги има вяра, надежда и обич!", завършва Станислав Благов обръщението си към хората с увреждания.
В община Свищов функционират три специализирани организации за хора със специфични потребности: клуб на инвалидите "Вяра, надежда, любов", Териториална съюзна организация на слепите и Териториална съюзна организация на глухите.
Своят празник организациите почетоха с тържества в местни ресторанти, на които като гости присъстваха кметът Станислав Благов, секретарят на Общината Върбинка Конова, заместник-кметът Емил Димитров и началникът на общинската служба "Социални дейности" Анелия Димитрова.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания