Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Наградиха 23 свищовски полицаи

Наградиха 23 свищовски полицаи
за проявен висок професионализъм

По повод 8 ноември - професионалния празник на българската полиция, за постигнати високи успехи в своята работа със заповед на началника на РУП-Свищов бяха наградени 19 служители, а със заповед на директора на Областна дирекция на МВР – В.Търново - 4 свищовски полицаи. Временно изпълняващият длъжността началник на РУП-Свищов Момчил Златев благодари на своите колеги за проявения професионализъм в борбата им с престъпността и закононарушенията и им пожела здраве и отстояване на постигнатите професионални успехи.
8 ноември бе обявен и за Ден на отворени врати. Анализирана бе криминогенната обстановка на територията на Община Свищов. Състоя се среща на ръководството на РУП-Свищов с представители на Община Свищов, отдел "Закрила на детето" към дирекция "Социално подпомагане", директори на училища в града и Районна прокуратура. Набелязани бяха мерки за бъдещата им съвместна дейност в борбата за защита на децата от престъпления. Пред ученици от 10 клас на ДТГ инспекторът от ДПС към РУП-Свищов Лора Георгиева изнесе лекция на тема "Наркотиците и законът".
Следобед на спортен комплекс "Свищов" се състоя демонстрация с полицейски кучета при залавяне на нарушители. В показните занятия участваха Теодор Тодоров, водач на куче Лари от Гранична полиция – Свищов (на снимката) и Румен Томов, водач на куче Юзер от РУП-Свищов.
Отборът на Районно управление противопожарна безопасност и спасяване – Свищов пък стана победител в турнира по футбол, в който участваха и отборите на РПУ и Гранична полиция.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания