Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът награди отличника на випуск 2010 в СА

Новата учебна година в СА "Димитър Апостолов Ценов" бе тържествено открита на днешния 27 септември.
2010-2011 година е 75-та юбилейна за свищовското висше училище, в което тази година ще се обучават над 12 хиляди студенти, сред които първокурсниците са 2 115.
Сред официалните гости на празника по традиция беше и кметът на Общината Станисалв Благов, който пожела на студентите приятно изкарване и много успехи в града на алеко, първия финансов минстър и първия министър на просвещението.
По време на церемонията кметът връчи традиционната вече грамота и парична награда от Община Свищов за отличника на дипломиралия се випуск 2010-ти. Награден бе Веселин Евтимов от София, завършил специалност "Застраховане и социално дело" с успех от следването си 6.00 и оценка от държавния изпит – също отлличен. Той получи от ректора на Академията доц. д-р Величко Адамов дипломата си за степен "бакалавър", златната значка на висшето училище, грамота за показани успехи в учебната работа и екземпляр от Икономическа енциклопедия.
Официални гости на тържественото откриване на новата учебната година в Стопанската академия бяха още Негово високопреосвещенство Великотърновският митрополит Григорий, народният представител и заместник-председател на парламентарната комисия по земеделие и гори Емил Димитров, ръководители и представители на финансови институции и фирми.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания