Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНАТА ПО ПОВОД ТРАДИЦИОННИЯ ПРАЗНИК НА ГРАДА
"СВИЩОВСКИ ЛОЗНИЦИ 2010"

Уважаеми съграждани,

В навечерието на традиционния празник на града "Свищовски лозници" отправям към Вас пожелание за ведро настроение и благополучие!
Празникът е създаден от нашите предшественици като почит към земята и нейните плодове, като уважение към мъдрата и весела символика на гроздето и виното, но вече много години успява сполучливо да съчетае и нашето преклонение пред традициите, грижата за настоящето, и надеждата за по-добро бъдеще.
Очакван е с особено нетърпение, не само защото показва привързаността към родовия свят, но и защото ни повежда към настъпващата есен, в която грижливо ще приберем плодовете на своя труд.
Щастлив съм, че в празничните дни ще бъдем заедно и искрено се надявам поредицата от културни и спортни прояви, концерти и литературни срещи да събуди радост и светло настроение в сърцата Ви!
В аромата на септемврийските дни, в многоцветието на листопада нека припознаем нашето чувство за принадлежност към радостта.
Добра среща в Свищов, благословен и вечен, в дните, когато есенните хоризонти се завръщат, когато сладък сок налива гроздето, когато сътворяваме една малка вселена от очакване и радост!

Честит празник!

СТАНИСЛАВ БЛАГОВ
Кмет на Община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания