Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

УС и КС на НАПОС-РБ заседаваха в Свищов

На 10 септември 2010 година Община Свищов бе домакин на съвместно заседание на Управителния и Контролния съвет на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България (НАПОС-РБ).
Форумът се състоя в ритуалната зала на Общината и бе домакинстван от председателя на Общински съвет – Свищов Милен Манолов, който поздрави участниците с "Добре дошли!".
Председателите на общински съвети в залата бяха приветствани също от кмета на Община Свищов Станислав Благов и бившия председател на местния парламент в крайдунавския град доц. д-р Андрей Захариев, който е почетен член на Асоциацията и неин бивш председател. Гост на форума бе и заместник-кмета по финансова и стопанска политика на Община Свищов Емил Димитров.
Съвместното заседание на УС и КС на НАПОС-РБ бе открито от председателя на Асоциацията Иван Апостолов, председател на Общински съвет – Смолян, а предвидените точки в дневния ред бяха представени от изпълнителния директор на НАПОС-РБ Делян Дамяновски, председател на Общински съвет – Мездра.
Председателите на общински съвети обсъдиха становище за проекта на Изборен кодекс, което ще бъде предадено на Временната комисия към Народното събрание, която го подготвя, дискутираха теми, свързани с общинските бюджети и здравната политика, и други текущи въпроси.
Участниците във форума и неговите официални гости се фотографираха за спомен пред сградата на Общината и Паметника на дарителите в Свищов.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания