Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Отчетът на Бюджет 2009 бе заверен без резерви

Годишният финансов отчет на бюджета на Община Свищов за 2009 година бе заверен от Сметната палата без резерви, съобщи на пресконференция днес кметът Станислав Благов.
Заедно с главния счетоводител на Общината той коментира, че това е много висока оценка за работата на администрацията в Свищов.
Това означава, че според одиторите на Сметната палата, Община Свищов демонстрира много добра финансова отчетност на всеки лев от бюджета си. Такава висока оценка получават малко общини от страната ни, поясни пред журналистите Гинка Миткова.
В 15-те кметства на общината ни също има много добра отчетност, са установили одиторите. Свищовската администрация е може би единствената в страната въвела единен софтуер с кметствата си по отношение на финансовата отчетност, съобщи още главният счетоводител на Общината.
Високата оценка, дадена ни от Сметната палата, може само да ни радва и да е повод за гордост, тъй като я получаваме в условията на финансова криза, когато още повече сме длъжни да демонстрираме добра финансова дисциплина, коментира кметът на Общината Станислав Благов.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания