Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

СКХТФ "Дунав"- Свищов посрещна важен гост

СКХТФ "Дунав"- Свищов посрещна важен гост

На 6 юли мениджърът за развитие на Международната федерация по хокей на трева Норман Хюз беше на посещение в Свищов. Гостът беше в България по покана на Българската федерация по хокей на трева (БФХТ) с цел инспекция относно реализирането на 6-годишен проект на БФХТ за клубно развитие. Г-н Норман Хюз беше посрещнат в СОУ "Цветан Радославов", за да се запознае с Управителния съвет на СКХТФ "Дунав"-Свищов и неговата дейност от основаването му. По-късно на oбщинската спортната площадка беше проведена учебна тренировка и спортна среща, в които г-н Хюз (на снимката) и доц. Антонио Антонов, изпълнителен директор на БФХТ, демонстрираха на нашите състезатели техники за боравене със стика, водене на топката и тактически умения в играта.
Преди обяд същия ден г-н Норман Хюз се срещна с председателя на БОК Стефка Костадинова, за да представи проектите на Международната федерация, по които се работи у нас. И двамата са изразили задоволство от отличното си сътрудничество с Българската федерация по хокей на трева и усилията, които се полагат за популяризиране на този интересен отборен спорт сред младите хора. Международният наблюдател от Европейската федерация - г-н Хюз даде висока оценка за развитието на този спорт както в СКХТФ "Дунав" Свищов, така и в България. Той определи календарa на състезанията и проявите като доста богат и разнообразен.

Юлияна СЕКУЛОВА,
PR на СКХТФ "Дунав"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания