Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Отборът на "Академик" е 4-ти на турнира в Балани

За поредна година отборът на "Академик" – Свищов, във възрастова група до 15 години, представя България на Международния турнир по футбол в град Балани, Франция.
Въпреки, че този път отборът ни излезе на терена без най-добрите си състезатели, които по това време се явяваха на матури в Свищов, нашите момчета достигнаха до малкия финал и се класираха четвърти.
Организаторите връчиха покана на треньора Евгени Маринов за участие и в следващото издание на турнира догодина.
На турнира свищовските футболисти бяха придружавани от заместник-кмета на Община Свищов Емил Димитров, който заяви, че нашият отбор е демонстрирал много добра игра на терена и е впечатлил всички участници.
След завръщането си от Франция младите ни футболни таланти и техния треньор гостуваха на кмета на Общината Станислав Благов, който ги поздрави за успеха.
На момчетата кметът Благов пожела нови победи, синя ваканция и никога да не забравят, че макар и най-великата, футболът е само една игра, която трябва да носи само положителни емоции.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания