Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Сватба на кораба "Вихрен" по Дунава

За втори път свищовският кораб "Вихрен" стана домакин на сватбена церемония, информираха за в-к "Свищовски бряг" от Пристанището в града.
След като младо румънско семейство се венча на кораба, сега 35-годишният Колю Колев (русенец по рождение) и 30-годишната Мегелина Маринова (от Костинброд) избираха този романтичен начин да си кажат "да". Младата двойка живее в столицата.
"Младоженката се обърна към нас, след като прочела информация за първата сватба на "Вихрен" с молба, да й съдействаме да осъществи мечтата си да я ожени капитан на борда на кораб.", разказаха от Пристанището.
Сватбената церемония се състоя в слънчевия 23 май на кораба "Вихрен", по водите на Дунава. Заради ограниченията на българското законодателство, все пак двойката бе венчана от длъжностното лице при Община Свищов Пенка Ангелова, но капитанът на "Вихрен" Краси Радев бе специален гост на церемонията.
Оказало се, че братът на младоженката също ще вдига сватба на лято и по всяка вероятност церемонията ще се състои на някой от дунавските острови, според предварителните разговори.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания