Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Група "Епизод" и Данчо Караджов идват в Свищов

На 27 май от 19 часа, в салона на ПБЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови", група "Епизод" и вокалът на легендарната група "Сигнал" Данчо Караджовще ще зарадват своите свищовски почитатели със съвместен концерт.
Изявата им на наша сцена е част от национално турне на група "Епизод". В Свищов концертът ще премине под надслов "Два юбилея, два концерта, един билет", тъй като в него взеа участие и вокалът на група "Сигнал" Данчо Караджов. Двата юбилея са съответно: 30 години на сцена с група "Сигнал" и 20 години с патриотите на българския рок - група "Епизод".
Цената на билетите е 6 лева при предварителна продажба, а в деня на концерта - 8 лева, информираха от Читалището.
Рок-група "Епизод", която преди 3 години бе обявена за най-качествена българска рок-група от BBC, сега издаде четвъртото си по ред DVD. На 22 септември тази година. ще излезе новият албум на групата и за разлика от предишните, той няма да е с патриотична, а със съвременна тематика. От скоро на родния пазар се разпространява и игрален филм, създаден от група "Епизод".

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания