Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Дискусия в Общината със земеделските стопани

Общинската администрация в Свищов инициира среща със земеделските производители от региона. Форумът се състоя на 4 май в зала 1 на Общината.
Конкретен повод за тази покана са последните промени в нормативната уредба, обясни в началото заместник-кметът по финансова и стопанска политика Емил Димитров, допълвайки, че идеята на срещата е и да бъде поставено началото на регулярен диалог между администрацията и земеделските стопани. "Отворени сме към вашите проблеми и очакваме да чуем препоръките ви за това как можем да ви бъдем повече полезни.", обърна се към присъстващите в началото Емил Димитров.
Участниците в срещата бяха приветствани от кмета на Общината Станислав Благов, който заяви, че в условията на криза Общините имат още повече нужда от своите земеделски и спопански субекти, които са важна част от местната икономика.
В срещата взеха участие председателят на Националната асоциация на земеделските производители в България Христо Цветанов, председателят на Регионалния съюз на земеделските кооперации в Свищов Игнат Ангелов, управителят на едно от най-големите стопанства в региона "Сортови семена" АД инж. Александър Караджов, началникът на Дирекция "Земеделие" в Свищов Емел Мехмед и представител на областната дирекция, председателят на Постоянната комисия по икономическо развитие към Общински съвет в Свищов доц. д-р Андрей Захариев, представители на общинската администрация, кметове на кметства, председатели на земеделски кооперации и частни земеделски производители.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания