Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Депутатът Ваньо Шарков се отчете пред избирателите

Депутатът д-р Ваньо Шарков представи 3-месечен отчет за дейността си като член на българския парламент.
На пресконференция на 26 април той отчете, че през посочения период с негово участие са гласувани няколко законодателни промени в полза на българските граждани – свързани с това държавата да заплаща не 50%, а 100% здравните вноски за децата и пенсионерите, със забраната за използването на ГМО и с облекчаване на социалното осигуряване за едноличните търговци.
Д-р Ваньо Шарков обяви, че през последните 3 месеца от него в парламента са отправени 21 питания към министрите, с което броят им от началото на мандата на това Народно събрание става общо 46.
За последните 3 месеца народният представител е организирал 14 приемни в областта, сред които са изнесени приемни в малките населени места, където обикновено депутатите не стигат.
На въпрос как ще коментира смяната на управителя на МБАЛ – Свищов, д-р Шарков отговори, че не познава лично новият управител Гавраил Гевезов и не може да прави оценка за работата му. Но от своя страна поема ангажимент да съдейства напълно свищовската болница да се възползва от финансирането предвидено за саниране и оборудване на общински болници по мярката на ОП "Регионално развитие", която се очаква да бъде отворена в началото на месец юли.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания