Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Конкурс-изложба за ученическа рисунка

В навечерието на
24 май - ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА
и откриването на комплекс "Свети Николско училище"

сдружение "Свищов –минало, настояще и бъдеще"
о б я в я в а

конкурс-изложба за ученическа рисунка
на тема
"Свищов в миналото"

Мили ученици, пресъздайте чрез вашите талантливи ръце как е изглеждал Свищов в миналото- махали, улици, сградите, пазари, дарители, възрожденци, традиции и бит. До участие се допускат ученици от 1 до 8 клас, разделени в две групи
-от 1 до 4 клас
- от 5 до 8 клас

Творбите трябва да са изпълнени в живописна, графична или смесена техника, на лист A4 или A3 На обратната срана на всяка рисунка трябва да е изписана следната информация-трите име на художника, училище /школа, клуб/, клас и класен ръководител, телефон за връзка и e-mail.
Рисунките трябва да бъдат предадени най-късно до 14 май 2010 г. на адрес ул."Цар Освободител №3", стоматологичен кабинет на д-р Иван Динков-председател на сдружението.
Имената на наградените автори ще бъдат обявени на 21 май (петък) от 17.30 ч. в комплекс "Свети Николско училище", намиращо се на ул." Тодор Хрулев" №2. Всички участниците с отличени творби ще получат грамота и предметни награди.

Организаторите си запазват правото да популяризират наградените творби в печата, при издаването на каталози, дипляни, афиши и календари.

Настоящият проект се реализира благодарение на помощта на Фондация "Работилница за граждански инициативи" по програма "Общностно развитие и гражданско участие" с финансовата подкрепа на Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания