Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовлията Павлин Томов в "България търси талант"

Свищовлии могат да се гордеят с достойно представяне в националното шоу "България търси талант", излъчвано по БТВ.
19-годишният Павлин Томов от Свищов вече три поредни пъти впечатлява със своите танци взискателното тричленно жури и изправя публиката на крака.
Имахме възможност да видим изпълнение на Павлин в предаването, излъчено на 30 март. Тогава той събра безапелационно три "да" - от членовете на журито Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син, и бе наречен "Танцьорът без кости".
Благодарение на своите умения и въображение, Павлин напълно заслужено беше избран сред 50-те най-добри участници в шуото, за които вече и публиката ще може да даде своя глас.
Следващото участие на младия свищовлия в "България търси талант" ще е на 19 април и ще се излъчва на живо по bTV. Първият от десетте участници в телевизионното предаване, събрал най-много SMS-и, директно се класира за полуфиналите. Между втория и третия по брой получени SMS-и, решаваща ще е думата на журито.
Павлин Томов е сред най-дългогодишните и успешни танцьори на ДЮТА "Дунавска младост" към Първо българско читалище "Еленка и Кирил Д. Аврамови". От Читалището припомниха, че той е сред 17-те танцьори, наградени за дългогодишна творческа дейност за 40-годишното съществуване на Детско-юношеския танцов състав към културната институция в крайдунавския град. Основател е също на читалищната група за хип-хоп, като участва в нея като танцьор и хореограф.
От есента на 2009 година Павлин е студент в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив, в специалност "Българска народна хореография".
От Първо българско читалище "Еленка и Кирил Д. Аврамови" са категорични че ще подкрепят своя талант на 19 април и призовават всички граждани на Свищов и общината да го сторят, като дадат гласа си за успеха на нашето момче!
В подкрепа на свищовлията преди броени дни в социалната мрежа FACEBOOK беше създадена група "България намери талант - уникалния Павлин Томов от Свищов". Създател на групата е почитател на Павлин и в нея вече членуват близо 2000 поддръжници на впечатляващия танцьор.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания