Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Евродепутатът Надежда Нейнски обяви конкурс за есе

Българският евродепутат Надежда Нейнски обяви конкурс за написване на есе, информираха през изтеклата седмица от общинската организация на СДС в Свищов.
Организатори на инициативата са Съюзът на демократичните сили и Представителството на Фондация "Конрад Аденауер" в България.
В конкурса могат да участват младежи от страната ни на възраст от 18 до 26 години, като условието е те да се обучават в която и да е от образователно-квалификационните степени на средното или висшето образование. Желаещите да се включат трябва да напишат есе до две стандартни страници на тема "Европа.bg" или "Дясното в България: 20 години по-късно" и да изпратят творбите си, придружени с актуална автобиография, на следните електронни адреси: n.neynski@gmail.com или sds@sds.bg.
Крайният срок за изпращане на материали е 30 април 2010 година. Победителите ще бъдат наградени на официална церемония в Деня на Европа 9 май. Предвидени са две парични награди от по 500 лева, а авторите на 20-те най-добри есета ще получат като подарък посещение на Европейския парламент в Брюксел.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания