Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ПО КАРАТЕ

ТРЕТА ПОРЕДНА РЕПУБЛИКАНСКА ТИТЛА ЗА ВЕРОНИ МАРИНОВ

На 21 и 21 март в Национална Спортна Академия "Васил Левски" гр. София се проведе Национално първенство за мъже и жени. От Свищовския карате клуб взеха участие – Верони Маринов, Надежда Славкова и Александра Живко Аврамова от Македония – и тримата студенти в СА "Д. А. Ценов" в специалностите ИИ, МИО и СК.
От състезанието, Годжу Карате Клуб "АЛЕКО", се завърна със златен медал. Верони Маринов отново зае призовото първо място по кумите категория до 75кг за трета поредна година. Представителки при жените в категорията ката бяха - Надежда Славкова, която зае седма позиция в крайното класиране и Александра Аврамова, новото попълнение към клуб "Алеко", която се състезава за първи път в България, зае девето място.
Следващото предизвикателство за Верони е състезанието "Залтен Пояс" в Чачак, Сърбия (м. април), което ще бъде подготовка и последна контрола за каратистите от Националния отбор преди Европейското първенство в Атина, Гърция (от 6ти до 9ти май).
През месец април ГКК "Алеко" ще вземе участие и в Национална купа за деца в гр. Русе, където ще играят състезателите на клуба от Свищов и Белене. След това ще мерят сили на Национална Купа "Компас" за старша възраст и младежи в гр. Монтана.
Ръководството на карате клуба пожелава на своите състезатели успешна подготовката за предстоящите им състезания и най-искрено кани всички желаещи да практикуват спорта карате в зала "Алеко" в бившия Битов комбинат 4ти етаж (зад църквата).
Повече информация за Свищовския клуб и карате-до като цяло може да намеринте на следните сайтове – www.gojukai-aleko.org и www.karatebg.org.

На снимката - от ляво на дясно
Надежда Славкова I дан - студентка 4ти курс МИО,
Верони Маринов I дан - студент 2ри курс ИИ,
Александра Аврамова - студентка 1ви курс СК в СА "Д. А. Ценов"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания