Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Дванайсетокласник от ДТГ стана кмет за един ден

На 22 март 2010 година дванайсетокласникът от Държавната търговска гимназия "Димитър Хадживасилев" Искрен Стойчев стана "кмет за един ден" на Община Свищов.
Заемането на важния пост от младежа стана в рамките на инициативата "Мениджър за един ден", организирана от фондация "Джуниър Ачийвмънт България".
По време на своя работен ден като "кмет за един ден" Искрен Стойчев се срещна и разговаря с ръководството на Общината и се запозна с водещите приоритети в работата на администрацията.
Информацията му бе предоставена лично от свищовския градоначалник Станислав Благов. На своя млад приемник Благов пожела успех в предстоящата кандидатстудентска кампания, по време на която Искрен е твърдо решен да атакува специалността "Право" във висшите училища.
Инициативата "Мениджър за един ден" се организира за девета поредна година от фондация "Джуниър Ачийвмънт България" под патронажа на Министерството на финансите на Република България и е с патрон Министъра на финансите Симеон Дянков.
В рамките на събитието ученици от цялата страна имат възможност да преживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания