Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Започнаха традиционните приемни на кмета по селата

Стартиратха традиционните приемни на кмета Станислав Благов в селата на общината.
Според предварително уточнения график, срещите на градоначалника с жителите на 15-те кметства в общината, започнаха на 9-ти март и ще продължат до 23-ти този месец.
По време на откритите приемни, които протичат като общи събрания, кметът на Общината е придружаван от финансовия директор на общинската администрация Стефан Кирчев, общински служители специалисти в различни направления и общински съветници от коалиция "За Свищов".
Пред хората от селата Благов представя бюджета на Общината за 2010 година и основните приоритети в работата на администрацията за настоящата година, а жителите на кметствата, от своя страна, имат възможност да задават въпроси и споделят своите проблеми.
Вчера се състояха събранията в селата Вардим и Царевец, тази вечер са насрочени срещите в Совата и Хаджидимитрово, а до края на седмицата остават приемните в Алеково, Александрово и Горна Студена.
От 17-ти – 19-ти март са планирани събранията в Драгомирово, Българско Сливово, Козловец, Деляновци, Морава и Ореш, а на 23-ти март ще бъдат срещите на кмета с жителите на Червена и Овча Могила.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания