Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Две строителни фирми си поделиха приза

Две строителни фирми си поделиха приза
"Инвеститор на годината 2009"
На тържествена сесия миналия четвъртък Общинския съвет връчи ежегодното си отличие "Инвеститор на годината". За призът се съревновават само местни фирми. Наградата бе учредена миналата година и пръв нейн носител стана фирмата открила първия голям хранителен магазин в Свищов.
По предложение на постоянната комисия по икономическо развитие, фнанси и бюджет към местния парламент за изтеклата 2009 година призът си поделиха две свищовски фирми – "Съни и Ко" и "Стив 2000" – за реализирани от тях значителен размер инвестиции и разкрити нови работни места.
Почетните грамоти бяха връчени на представителите на фирмите от председателя на Общинския съвет Милен Манолов.
"Благодарим за високата оценка, радваме се, че направеното от нас променя облика на града към по-добро, благодарим на общинската администрация за подкрепата и съдействието, които ни оказва. Надяваме се да продължим да работим все така.", заяви на церемонията управителят на "Съни и Ко" Станислав Янков.
Поздравявайки тазгодишните носители на почетното отличие "Инвеститор на годината", кметът на Общината Станислав Благов заяви, че всяка направена инвестиция в условията на криза е тройна инвестиция за общината, защото така се подобрява обликът на града, осигуряват се работни места и се увеличава базата на местните приходи в общинския бюджет.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания