Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Отново злато за лекоатлета ни Иван Попов

На 28 февруари в Луковит се състоя държавното първенство по крос "Кънтри" (бягане на 6 000 метра с препятствия) за всички възрасти.
В старша възраст свищовският лекоатлетически клуб "Нове" с треньор Желю Замфиров участва с двама състезатели и отново завоюва златото.
Нашият състезател Иван Попов се класира безапелационно първи с постижение от 20 минути и 13 секунди, изпреварвайки останалите с над 60 метра на финала, информира за в-к "Свищовски бряг" треньорът Желю Замфиров. Той припомни, че от началото на годината това е третият златен медал за Иван, който през януари на държавното индивидуално първенство по лека атлетика в старша възраст стана национален шампион и на 800, и 1500 метра.
Вторият свищовски участник Ивайло Иванов също се представи добре в състезанието и донесе точки на клуба, класирайки се на 14-то място в бягането, съобщи още Замфиров.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Дарителска Кампания