Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът представи отчет за дейността на КС на НСОРБ

Кметът на Община Свищов Станислав Благов участва в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България, което се състоя на 18 февруари в град Пловдив, в зала "България" на Международния пловдивски панаир. На събранието Станислав Благов представи отчет за дейността на Контролния съвет на НСОРБ като негов председател.
В дневния ред на форума бяха включени още отчет за дейността на УС на НСОРБ през 2009 г.; представяне на отчет за изпълнението на бюджета на Сдружението за 2009 г. и проект за бюджета му през 2010 г., приемане на Програма за дейността на НСОРБ през настоящата година и други.
На Общото събрание на Сдружението на общините бяха поканени президентът и министър-председателят на Република България, министрите на околната среда и водите, на регионалното развитие и благоустройството, на културата и на финансите.
След края на деловата работа на форума, са състояха още няколко важни за общините събития: връчване на споразумения по проект "Глобални библиотеки"; дебат с представителите на централната власт по актуалните теми, както и церемония за връчване на наградите на фондация "Прозрачни регламенти" за прозрачно управление в общинските и областните администрациите.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания