Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

16 отбора участват в общинския турнир по футбол

16 отбора ще участват в тазгодишното издание на традиционния зимен турнир по футбол на малки врати в Свищов, стана ясно след провеждането на техническата конференция на турнира в понеделник.
Отборите ще играят на принципа "всеки срещу всеки", разделени в 2 групи по 8, като първите 4 отбора от всяка група ще продължат на четвъртфиналите.
След изтеглен жребии бе уточнена и програмата за първите мачове, които, както обикновено, ще се провеждат на терена на Спортен комплекс "Свищов". Мачовете от първия кръг започват на 22 февруари, в понеделник, и ще продължат до 12 март.
В първа група на 22 февруари (понеделник) от 17:30 играят "Свилоцел" срещу "Ебро", същия ден втората среща ще е между "Нове" и "Олимпия" – село Морава, третата: между "Форум" и "Топливо - Асенов" и четвъртата: между "Кемапул" и "Изгрев 93".
За следващия ден – 23 февруари (вторник), са насрочени срещите във втора група. От 17:30 играят "Биляна" – село Българско Сливово и СУПЦ – село Овча Могила, втората среща е между "Крима пласт" и "Видеосат", третата: между ЕТ "Сашо Димитров"и ТЕЦ и четвъртата: между "Авточасти – Асенов" и отбора на село Вардим.
Победителят в турнира ще вземе отборна премия от 150 лв., за отборите на второ и трето място са предвидени награди в размер на 140 и 130 лв. Ще има и купа за отборно спортсменство. Традиционно ще бъдат наградени също голмайсторът и най-добрите вратар, футболист и съдия на турнира. Наградите са осигурени от Община Свищов, а организатор на спортното събитие е общинското звено "Масова физкултура и спортна база".

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания