Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Започна подготовката за турнира по футбол на малки

Започна подготовката за турнира по футбол на малки врати

До понеделник, 15-ти февруари, ще се приемат заявки за участие в традиционния зимен турнир по футбол на малки врати в Свищов, съобщи главният експерт в общинското звено "Масова физкултура и спортна база" Генчо Стоянов. Таксата за участие в тазгодишното 44-то издание на турнира е 120 лева.
Техническата конференция за футболния турнир ще се проведе в понеделник вечерта в Спортен комплекс "Свищов". На нея ще бъде уточнена датата за откриването на турнира и ще бъде изтеглен жребият за срещите. Очакванията на организаторите са да се запази броят участници от миналогодишното издание, в което се включиха 12 отбора от града и села от общината.
Наградният фонд отново е осигурен от Община Свищов. Победителят ще вземе отборна премия от 150 лв., за отборите на второ и трето място са предвидени награди в размер на 140 и 130 лв. Ще има и купа за отборно спортсменство. Традиционно ще бъдат наградени също голмайсторът и най-добрите вратар, футболист и съдия на турнира.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания