Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Във връзка със строежа на магазин "BILLA"

Във връзка с оплаквания и сигнали на граждани, свързани със силните вибрации при работата със специализирана техника на строежа на магазин "BILLA" в Свищов, заместник-кметът на Община Свищов инж. Мария Дочева информира, че са проведени разговори с представителите на "BILLA" и строителната фирма изпълнител на обекта.
Ръководителят на обекта инж. Ангел Митев и представителят на "BILLA" инж. Цветомир Димитров са заявили в присъствието на собствениците на близките жилищните имоти, че при появата на каквито и да било материални щети, от фирмата ще съдействат за отстраняването им.
Силните вибрации се явяват при работа със специализираната техника, когато се уплътнява земната маса. Техниката работи при най-ниска степен на мощност, но заради минусовите температури и замръзналата почва, вибрациите се усещат по-силно. Този етап от строителството ще приключи най-много до десетина дни. Въпреки, че създава неудобство за околните, за което от "BILLA" поднасят своите извинения на гражданите, няма как да бъде пропуснат, защото от това зависи стабилността на постройката, която ще бъде изградена по-късно, са обяснили още инж. Митев и инж. Димитров.
От "BILLA" и строителната фирма изпълнител на обекта, са заявили че всички граждани, които имат някакви притеснения или възражения, свързани със строителството на търговския обект, могат да зададат своите въпроси към ръководителя на обекта инж. Ангел Митев по всяко време на строителната площадка.
Строежът на новия магазин "BILLA" в Свищов ще продължи 3 месеца. От фирмата планират търговският обект да отвори врати за своите клиенти в началото на месец април.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания