Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Проект на Общината одобрен от "Красива България"

Проектът на Община Свищов "Дневен център за деца с увреждания и Социален патронаж в Свищов - разширяване на услугите" е одобрен за финансиране от проект "Красива България", съобщи кметът Станислав Благов.
С решение на Националния управителен съвет на Проект "Красива България" от кандидатстващите общо 345 проектни предложения, одобрени за изпълнение през 2010 година са само 19 обекта, като свищовският обект е под №4 в списъка на одобрените, уточни Станислав Благов, изразявайки удовлетворението си от добрата новина.
Подписването на споразуменията с одобрените кандидати ще бъде в средата на месец февруари са уточнили от проект "Красива България", информира още свищовският градоначалник.
Проектът на Община Свищов "Дневен център за деца с увреждания и Социален патронаж в Свищов - разширяване на услугите" предвижда част от сградния фонд на закритото СОУ "Алеко Константинов", след основен ремонт и реконструкция, да бъдат използвани за разширяване на дейността на Дневния център за деца с увреждания и Социалния патронаж. Стойността на обекта е 83 440 лева, като съгласно условията на проект "Красива България" 50% от средствата ще бъдат осигурени от Общината като съфинансиране.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания