Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

В ДТГ се обучават по ученическо самоуправление

Учениците от ДТГ "Димитър Хадживасилев" участваха в двудневно обучение на тема "Ученическо самоуправление", което се проведе в края на декември в гимназията. Семинарът бе организиран от Ученическия съвет. Лектор на обучението бе Стоил Стоилов – експерт по наблюдение на избори, съобщиха от свищовското училище.
По време на обучението учениците бяха запознати с правните основания, приложното поле, формите и нивата на ученическо самоуправление, процедурите за формиране на органи за самоуправление, етапите по подготовка и планиране на работата на Ученическия съвет. Семинарът бе в рамките на проект "Ученическо самоуправление", който се реализира в ДТГ "Димитър Хадживасилев".
Във връзка със заложените дейности по проекта, както и с изпълнението на План за дейността на Ученическия съвет, в последните делнични дни на 2009 година, негови представители посетиха Националната финансово-стопанска гимназия и Висшето училище по застраховане и финанси в столицата – с цел обмяна на добри практики.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания