Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Петър Гюзелев от "Щурците" идва в Свищов

Празничен концерт "Сподели Коледа!" ще предложи на свищовлии много подаръци и специалното участие на Петър Гюзелев от "Щурците"

Покана за празничен благотворителен концерт "Сподели Коледа!", отправя към свищовлии сдружение "Балкански младежки форум".
Концертът ще се състои на 15 декември, във вторник, от 18:00 часа в салона на ПБЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови", при вход свободен, а в програмата ще участват изпълнителите на клуб "Естрада", Хор към Католическата църква в Свищов, Вяра Георгиева, както и Петър Гюзелев от "Щурците" с вокална група към БЕЦ "Блага вест."
"Интересното за този благотворителен концерт е, че на него вместо да се събират, ще бъдат раздавани подаръци, като дори всеки гост ще получи подарък, умножен по 2: целта е, когато хората си отидат, да споделят подаръка си с някого.", обясниха идеята си организаторите.
Освен това, на концерта ще бъдат раздавани и талони за пазаруване в пет от най-големите хранителни магазини в Свищов, където също са подготвили приятни изненади за празника.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Дарителска Кампания