Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът поздрави хората с увреждания за 3 декември

Кметът на Община Свищов Станислав Благов изпрати поздравителен адрес до хората с увреждания в Свищов по повод Международния ден на инвалидите 3 декември, съобщиха от общинската администрация.
"Присъединявам се към честването на този празник с уважение и поклон пред Вас - хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстоявате правото си на личностна изява и на достоен живот.", обръща се кметът към хората с увреждания в общината, уверявайки ги, че сред водещите приоритети на общинското ръководство е и осигуряването на по-добри условия за пълноценна реализация на хората със специфични потребности.
"Община Свищов винаги е била отворена към решаването на проблемите на хората в неравностойно положение и се надявам, че с Ваша помощ, ще продължим да работим успешно в тази посока и в бъдеще.", пише още в поздравителния си адрес Станислав Благов и пожелава много здраве и щастие на празнуващите.
Международният ден на инвалидите 3-ти декември и 20-годишнината от създаването на съюзната им организация в България, хората с увреждания в Свищов отбелязаха с тържества в местни ресторанти.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания