Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищов бе домакин на семинар на фондация "Ротари"

Семинар на фондация "Ротари" се проведе в Свищов на 14 ноември. Форумът, който събра ротарианци от цяла България, се състоя в Стопанска академия "Димитър Апостолов Ценов".
Целта на обучението бе да се образоват ротарианците относно програмите на Фондация "Ротари" и да създаде у тях мотивацията да станат дейни участници и поддръжници на Фондацията. Семинарът бе организиран от Дистрикт комитета на Фондация "Ротари" в България.
На срещата бе предоставена възможност да се дискутират основните програми и насоки на Фондацията, ротарианците бяха осведомени също за промените в програмите на Фондацията и основните насоки, по които тя ще работи през настоящата година и в бъдеще.
При тържественото откриване на семинара участниците в него бяха поздравени от кмета на Общината Станислав Благов, заместник-ректора на Академията доц. д-р Андрей Захариев и от настоящия президент на Ротари клуб – Свищов Румен Йорданов.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания