Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ученичка от Б. Сливово с престижна награда

Осмокласничката Ивона Здравкова от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в село Българско Сливово спечели първо място в национален ученически конкурс "Българските будители", съобщиха от училището в свищовското село.
Престижният конкурс е организиран от Министерството на образованието и Община Сливен и в него са участвали над 400 деца от цялата страна, които са предоставили свои стихотворения, разкази, есета, мултимедиини продукти и рисунки. Наградите са били връчвани в две възрастови групи - от 5-ти до 8-ми и от 9-ти до 13-ти клас.
Ивона Здравкова печели първо място в Първа възрастова група за Мултимедийни проекти на конкурса, като нейната разработка е оценена като най-добра от останалите 150 мултимедийни продукти, участващи в състезанието.
Осмокласничката от Българско Сливово и всички останали победители в конкурса са били наградени от заместник-министъра на образованието Милка Коджабашиева на тържествена церемония на 31 октомври в Сливен, в рамките на националното честване на Деня на народните будители, провело се от 30 октомври до 2 ноември в града под Сините камъни по решение на Сдружението на възрожденските градове в България.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания