Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът поздрави възрастните хора за празника им

С тържество в един от свищовските ресторанти в сряда, на 30-ти септември, клубовете на пенсионерите в общината отпразнуваха Международния ден на възрастните хора.
Празникът бе ден по-рано, тъй като за точната дата на празника много от организациите бяха планирали екскурзии за своите членове до различни места в страната ни.
Освен в града, още в 12 села от общината ни има клубове на пенсионерите. Те развиват богата самодейна дейност и участват активно в културния и обществения живот на населените места.
На тържеството беше поканен и кметът на Общината Станислав Благов. "Този празник е чудесен повод да спрем за малко в забързаното ни ежедневие и да отдадем заслужено признание на ролята, мъдростта и приноса на възрастните хора около нас - нашите родители, баби и дядовци.
Вие сте нашите учители в живота, признателни сме Ви за наследените уроци!, обърна се към възрастните хора Станислав Благов и им пожела крепко здраве и много щастие.
Поздравителен адрес по случай празника кметът изпрати и до настанените пенсионери в Дома за стари хора "Мария Луиза".

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания