Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Поклонение пред Братската могила в памет на 9-ти

С поклонение пред Братската могила в сряда общинската организация на БСП отбеляза 65-годишнината от 9-ти септември 1944.
Поклонението започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите в антифашистката борба и жертвите на трагедията в Охридското езеро, случила се преди броени дни.
С празнично слово към присъстващите се обърна председателят на Общинския съвет на БСП в Свищов Милен Манолов. "Трябва да помним датата 9-ти септември, защото не бива да забравяме всички онези българи, сред които имаше и деца, които биваха убивани и разстрелвани по време на антифашистката съпротива без съд и закон. Нека новите политици не тълкуват само миналото, а да мислят какво ще остане след тях, защото не думите, а делата ни са важни.", заяви в словото си Милен Манолов и честити празника на всички, след което присъстващите членове на БСП поднесоха цветя на паметника.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания