Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

В Царевец отбелязват Деня на пшеницата

"Изложение за развитие и коопериране в земеделието -AGRODEZ" се провежда на 29 и 30 май в село Царевец. Събитието е във връзка с изпълнението на проект "Регионален център RO-BG за развитие на земеделието", финансиран по Програма ФАР 2006 – Трансгранично сътрудничество Румъния и България, който се осъществява от Камарата за търговия, индустрия и земеделие в Телеорман, в партньорство с Камарата за търговия, индустрия и земеделие в Гюргево и Бизнес центъра в Свищов.
Целта на форума е да укрепи стопанските взаимоотношения в граничните региони по румънско-българската граница и да способства срещите на земеделските производители в трансграничния регион.
Изложението се провежда и във връзка с традиционното честване на Деня на пшеницата, с който земеделските стопани отбелязват началото на жътвената кампания.
Организатори на събитието са Бизнес центъра, РСЗК "Дунав – 2000", ППОК "Изгрев – 93" – с. Царевец и ОСЗ "Дунав" – с. Алеково.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Дарителска Кампания