Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Надка Балева е кандидатът на БСП-Свищов

На второ разширено заседание на общинската конференция на 21 март БСП-Свищов издигна своите кандидатури за народни представители в 41-то Народно събрание и за членове на Европейския парламент, съобщи лидерът на партията Милен Манолов.
Манолов информира още, че конференцията е започнала с отчет на свищовския народния представител Надка Балева за работа й като депутат в 40-то Народно събрание.
"Г-жа Балева е един от най-активните депутати в това народно събрание, който работи за решаване на проблемите на свищовските граждани като цяло, без оглед на партийната им принадлежност.", коментира Манолов, допълвайки, че благодарение на съдействието на народният ни представител от БСП МРРБ финансира проекта за довеждащия водопровод Вардим – Свищов и е поело ангажимент за изграждането на Пречиствателна станция. Лидерът на БСП-Свищов заяви, че Надка Балева е допринесла още за подмяната на мотрисите по линията Свищов – Левски – Троян, ремонта на пътя Павел - Совата и съпътстващото го преасфалтиране на пътя Козловец – Алеково, както и за обновяването на книжния фонд на читалищните библиотеки в общината по проект на МОН. Милен Манолов припомни и даренията на Балева за Дома за стари хора и Дневния център за деца с увреждания, направени през изминалата година.
"Отчетът на нашия депутат бе приет и високо оценен от състава на конференцията, който единодушно издигна кандидатурата на Надка Балева за народен представител в 41-то Народно събрание.", заяви в заключение Милен Манолов, пояснявайки, че кандидатурата на Балева е била предложена от всички основни 28 организации на червената партия.
Що се касае до кандидатурите за членове на Европейския парламент, Манолов съобщи, че БСП-Свищов ще подкрепи кандидатурата на досегашния водач на листата на коалиция "За България" - младия Кристиян Вигенин, международен секретар на Националния съвет на БСП и заместник-председател на групата на партията на социалистите в европарламента.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания